Konkurs Deante dla projektantów

2020-03-05

Konkurs dla projektantów - wyjazd szkoleniowy do ZgierzaRelaks w luksusowym hotelu połączony ze zwiedzaniem fabryki jednej z większych, topowych polskich marek! Takiej okazji nie można przegapić!

Nagroda jest przeznaczona dla 5 osób, które do końca sierpnia 2020 r. dokonają w Salonie łazienek Enano najwyższych transakcji na produkty marki Deante. Stanowi ją zaproszenie na szkolenie dotyczące produktów Deante połączone ze zwiedzaniem fabryki w Zgierzu. Atrakcją szkolenia jest jednodniowy pobyt w hotelu Columna Medica ****, który obejmuje kolację w restauracji hotelowej i korzystanie z luksusowej strefy Wellness&Spa.

Konkurs dla projektantów - wyjazd szkoleniowy do ZgierzaColumna Medica to czterogwiazdkowy luksusowy hotel, który zapewni relaks na najwyższym poziomie. Jasne, klimatyzowane pokoje zostały urządzone w pięknym ponadczasowym stylu, a dla gości przygotowano szereg udogodnień. Nie tylko stylowe wnętrza - są godne uwagi, ale także i samo otoczenie hotelu. Obiekt ten znajduje się w bliskim sąsiedztwie stuletniego sosnowego lasu. Jest to swoiste centrum natury, które znajduje się w centrum Polski.

Konkurs dla projektantów - wyjazd szkoleniowy do ZgierzaNa terenie obiektu znajduje się prężnie działająca strefa Wellness&Spa. W ofercie dostępnych jest wiele zabiegów zarówno dla pań, jak i panów. Skorzystać można z zabiegów, które pomogą zregenerować nie tylko duszę, ale i ciało. Każdy pobyt umili również wizyta w hotelowym basenie, który wyposażony jest w system hydromasaży. Znajdują się tam także: jacuzzi, sauna sucha i mokra oraz pokój relaksu. W podziemiach budynku znajduje się klub, który zachęca do spędzenia miłego wieczoru przy kieliszku wina czy zdrowym koktajlu. Stoły bilardowe zachęcają do aktywnego wypoczynku.

Konkurs dla projektantów - wyjazd szkoleniowy do ZgierzaNa szczególne wyróżnienie zasługuje wyjątkowa kuchnia, która bazuje na tradycyjnych, zdrowych i zawsze świeżych składnikach. Świeże, ekologiczne produkty, sezonowe warzywa i owoce dostarczane są od lokalnych producentów - restauracja współpracuje z pobliskimi wędzarniami, masarniami i mleczarniami. Restauracyjne menu z jednej strony jest tradycyjne, z drugiej uzupełnione ciekawymi akordami smakowymi.